Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)875g595kcal14g130.4g0.9g0g
Emmental, punaleima 17%175g508kcal59.5g0g29.8g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g350g298kcal4.9g15.4g24.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g2800kcal156.8g291.6g110.4g2.2g
Valittu annoskoko1400g1400kcal78.4g145.8g55.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna700g700kcal39.2g72.9g27.6g0.6g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629