Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)1000g680kcal16g149g1g0g
Emmental, punaleima 17%200g580kcal68g0g34g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g400g340kcal5.6g17.6g28g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g3200kcal179.2g333.2g126g2.4g
Valittu annoskoko1600g1600kcal89.6g166.6g63g1.2g
Annoskoko puolitettuna800g800kcal44.8g83.3g31.5g0.6g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629