Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)1125g765kcal18g167.6g1.1g0g
Emmental, punaleima 17%225g653kcal76.5g0g38.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g450g383kcal6.3g19.8g31.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3600kcal201.6g374.8g141.8g2.8g
Valittu annoskoko1800g1800kcal100.8g187.4g70.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna900g900kcal50.4g93.7g35.5g0.7g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629