Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)125g85kcal2g18.6g0.1g0g
Emmental, punaleima 17%25g73kcal8.5g0g4.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g50g43kcal0.7g2.2g3.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g400kcal22.4g41.6g15.8g0.4g
Valittu annoskoko200g200kcal11.2g20.8g7.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629