Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)250g170kcal4g37.3g0.3g0g
Emmental, punaleima 17%50g145kcal17g0g8.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g100g85kcal1.4g4.4g7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g800kcal44.8g83.4g31.6g0.6g
Valittu annoskoko400g400kcal22.4g41.7g15.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna200g200kcal11.2g20.9g7.9g0.2g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629