Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)375g255kcal6g55.9g0.4g0g
Emmental, punaleima 17%75g218kcal25.5g0g12.8g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g150g128kcal2.1g6.6g10.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1200kcal67.2g125g47.4g1g
Valittu annoskoko600g600kcal33.6g62.5g23.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna300g300kcal16.8g31.3g11.9g0.3g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629