Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)105g284kcal31.5g0g17.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g300g1110kcal25.5g189g28.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370g130kcal3.7g25.2g1.9g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g4457kcal276.4g443.8g177.6g16g
Valittu annoskoko1360g2229kcal138.2g221.9g88.8g8g
Annoskoko puolitettuna680g1114kcal69.1g111g44.4g4g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768