Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä400g440kcal31.2g72g2g32g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki100g85kcal1.4g4.4g7g0.3g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g2328kcal94.6g278.2g88g89.6g
Valittu annoskoko973g1164kcal47.3g139.1g44g44.8g
Annoskoko puolitettuna487g582kcal23.7g69.6g22g22.4g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174