Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g300g195kcal3g39g3g7.8g
Maitorahka, Valio, 0,3750g488kcal82.5g31.5g2.3g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g1659kcal180.8g203.6g10.6g15.6g
Valittu annoskoko1224g829kcal90.4g101.8g5.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna612g415kcal45.2g50.9g2.7g3.9g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235