Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g38g24kcal0.4g4.9g0.4g1g
Maitorahka, Valio, 0,394g61kcal10.3g3.9g0.3g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g207kcal22.6g25.4g1.4g2g
Valittu annoskoko153g104kcal11.3g12.7g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna77g52kcal5.7g6.4g0.4g0.5g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235