Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g63g41kcal0.6g8.1g0.6g1.6g
Maitorahka, Valio, 0,3156g102kcal17.2g6.6g0.5g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g31g10kcal1g1.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g346kcal37.6g42.4g2.2g3.2g
Valittu annoskoko255g173kcal18.8g21.2g1.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna128g86kcal9.4g10.6g0.6g0.8g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235