Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g75g49kcal0.7g9.7g0.7g1.9g
Maitorahka, Valio, 0,3188g122kcal20.6g7.9g0.6g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g415kcal45g50.8g2.6g3.8g
Valittu annoskoko306g207kcal22.5g25.4g1.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna153g104kcal11.3g12.7g0.7g1g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235