Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g88g57kcal0.9g11.4g0.9g2.3g
Maitorahka, Valio, 0,3219g142kcal24.1g9.2g0.7g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g484kcal52.8g59.4g3.2g4.6g
Valittu annoskoko357g242kcal26.4g29.7g1.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna179g121kcal13.2g14.9g0.8g1.2g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235