Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g113g73kcal1.1g14.6g1.1g2.9g
Maitorahka, Valio, 0,3281g183kcal30.9g11.8g0.8g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g622kcal67.8g76.4g3.8g5.8g
Valittu annoskoko459g311kcal33.9g38.2g1.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna230g156kcal17g19.1g1g1.5g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235