Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g125g81kcal1.2g16.2g1.2g3.2g
Maitorahka, Valio, 0,3313g203kcal34.4g13.1g0.9g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g691kcal75.4g84.8g4.2g6.4g
Valittu annoskoko510g345kcal37.7g42.4g2.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna255g173kcal18.9g21.2g1.1g1.6g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235