Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g150g98kcal1.5g19.5g1.5g3.9g
Maitorahka, Valio, 0,3375g244kcal41.3g15.8g1.1g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g829kcal90.6g102g5.2g7.8g
Valittu annoskoko612g415kcal45.3g51g2.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna306g207kcal22.7g25.5g1.3g2g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235