Puolukkarahka

Tämä on todella helppo valmistaa.

Tässä reseptissä on käytetty pakaste puolukoita, joten niiden tulee antaa sulaa.

Rahka sekoitetaan tasaiseksi ja siihen sekaan sitten puolukat.

Puolukoiden mehun perusteella lisätään rasvatontamaitoa.

Lopuksi sokeria maun mukaan tietysti mahdollisiman vähän.

Mantelilastut ovat hyvä keino makeuttaa rahkan hapanta makua ja se tekee annoksesta myös kauniin koristeellisen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Paupeh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka pakaste (Pirkka), annos 100g225g146kcal2.2g29.2g2.2g5.8g
Maitorahka, Valio, 0,3563g366kcal61.9g23.6g1.7g0g
Luomumaito, rasvaton (Valio), annos 100g113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1244kcal135.6g152.6g7.8g11.6g
Valittu annoskoko918g622kcal67.8g76.3g3.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna459g311kcal33.9g38.2g2g2.9g
Arvot/100g100g68kcal7.4g8.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86235