Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 75g275kcal7.9g56.3g0.8g4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200g120kcal6.4g14.2g4g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)63g126kcal2.5g22.1g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g60g87kcal7.6g0.2g6.8g0g
Lohi tuoresuolattu 501g900kcal121.2g0g46.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g3018kcal291.2g185.6g119.2g8g
Valittu annoskoko1000g1509kcal145.6g92.8g59.6g4g
Annoskoko puolitettuna500g755kcal72.8g46.4g29.8g2g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281