Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 113g413kcal11.8g84.4g1.2g6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%301g180kcal9.6g21.3g6g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)95g189kcal3.8g33.1g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g90g131kcal11.5g0.3g10.2g0g
Lohi tuoresuolattu 752g1350kcal181.8g0g69.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g4527kcal437g278.2g178.6g12g
Valittu annoskoko1500g2263kcal218.5g139.1g89.3g6g
Annoskoko puolitettuna750g1132kcal109.3g69.6g44.7g3g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281