Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 132g482kcal13.8g98.5g1.4g7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%351g210kcal11.2g24.9g7g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)111g221kcal4.4g38.7g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g105g153kcal13.4g0.3g11.9g0g
Lohi tuoresuolattu 877g1575kcal212.1g0g80.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g5281kcal509.8g324.8g208.6g14g
Valittu annoskoko1750g2641kcal254.9g162.4g104.3g7g
Annoskoko puolitettuna875g1320kcal127.5g81.2g52.2g3.5g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281