Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 150g549kcal15.7g112.3g1.5g7.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%400g240kcal12.8g28.4g8g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)126g252kcal5g44.1g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g120g174kcal15.2g0.4g13.5g0g
Lohi tuoresuolattu 1000g1796kcal241.9g0g92g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3992g6023kcal581.2g370.4g237.6g15.8g
Valittu annoskoko1996g3012kcal290.6g185.2g118.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna998g1506kcal145.3g92.6g59.4g4g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281