Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 150g550kcal15.8g112.6g1.5g8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%401g241kcal12.8g28.5g8g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)126g253kcal5.1g44.2g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g120g174kcal15.3g0.4g13.6g0g
Lohi tuoresuolattu 1002g1800kcal242.4g0g92.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g6035kcal582.8g371.4g238.2g16g
Valittu annoskoko2000g3018kcal291.4g185.7g119.1g8g
Annoskoko puolitettuna1000g1509kcal145.7g92.9g59.6g4g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281