Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 169g619kcal17.7g126.6g1.7g9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%451g271kcal14.4g32g9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)142g284kcal5.7g49.7g4.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 226g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g135g196kcal17.2g0.4g15.2g0g
Lohi tuoresuolattu 1127g2025kcal272.7g0g103.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g6790kcal655.4g417.4g267.8g18g
Valittu annoskoko2250g3395kcal327.7g208.7g133.9g9g
Annoskoko puolitettuna1125g1698kcal163.9g104.4g67g4.5g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281