Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%50g30kcal1.6g3.6g1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)16g32kcal0.6g5.5g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g15g22kcal1.9g0g1.7g0g
Lohi tuoresuolattu 125g225kcal30.3g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g755kcal72.8g46.4g29.8g2g
Valittu annoskoko250g377kcal36.4g23.2g14.9g1g
Annoskoko puolitettuna125g189kcal18.2g11.6g7.5g0.5g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281