Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 188g688kcal19.7g140.7g1.9g10g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%501g301kcal16g35.6g10g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)158g316kcal6.3g55.2g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g150g218kcal19.1g0.5g16.9g0g
Lohi tuoresuolattu 1253g2250kcal303g0g115.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7544kcal728.2g464g297.4g20g
Valittu annoskoko2500g3772kcal364.1g232g148.7g10g
Annoskoko puolitettuna1250g1886kcal182.1g116g74.4g5g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281