Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 38g138kcal3.9g28.1g0.4g2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%100g60kcal3.2g7.1g2g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)32g63kcal1.3g11g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g30g44kcal3.8g0.1g3.4g0g
Lohi tuoresuolattu 251g450kcal60.6g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1509kcal145.6g92.6g59.4g4g
Valittu annoskoko500g754kcal72.8g46.3g29.7g2g
Annoskoko puolitettuna250g377kcal36.4g23.2g14.9g1g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281