Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 56g206kcal5.9g42.2g0.6g3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%150g90kcal4.8g10.7g3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)47g95kcal1.9g16.6g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g45g65kcal5.7g0.1g5.1g0g
Lohi tuoresuolattu 376g675kcal90.9g0g34.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g2263kcal218.4g139.2g89.4g6g
Valittu annoskoko750g1132kcal109.2g69.6g44.7g3g
Annoskoko puolitettuna375g566kcal54.6g34.8g22.4g1.5g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281