Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)400g140kcal9.6g26.8g0g12g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g556kcal76g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5450g2812kcal236.8g209.6g112.2g34.8g
Valittu annoskoko2725g1406kcal118.4g104.8g56.1g17.4g
Annoskoko puolitettuna1363g703kcal59.2g52.4g28.1g8.7g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438