Puolukka leivos
Vatkaa munat+sokeri paksuksi vaaleaksi vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää varovasti vaahtoon.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 6-7min 225 asteessa.
Kumoa kypsä pohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille.
Irrota pohjapaperi.
Anna jäähtyä.
Liota liivatelehtiä 5min kylmässä vedessä.
Soseuta puolukat.
Mausta sokerilla.
Kuumenna 1/2 dl soseesta.
Liuota siihen liivatelehdet.
Vatkaa kevytvispi kovaksi vaahdoksi.
Sekoita vaahtoon puolukkasose, rahka ja liivateseos.
Mausta vaniljasokerilla.
Jaa kääretorttu levy puoliksi.
Levitä toiselle puolikkaalle puolet täytteestä ja nosta toinen puolikas päälle.
Levitä loppu täyte päälle.
Anna hyytyä 3tuntia jääkaapissa.
Koristele nonpparelleilla.
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa
Puppe89