Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Kukkakaali 400g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g6.5g11kcal1.1g1.4g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6283g729kcal39.6g115.6g4.8g42g
Valittu annoskoko3142g365kcal19.8g57.8g2.4g21g
Annoskoko puolitettuna1571g182kcal9.9g28.9g1.2g10.5g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985