Kasvissosekeitto
Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.
Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.
Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.
Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.
Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.
Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.
Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.
Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa
Helinanna