Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g49g180kcal6.8g35.2g1.2g2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha499g829kcal94.8g0g49.9g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 15g11kcal0.7g1.9g0g0.1g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.6kcal0.4g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2669kcal232.4g108.4g144.8g8.2g
Valittu annoskoko1008g1335kcal116.2g54.2g72.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna504g667kcal58.1g27.1g36.2g2.1g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157