Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%33g20kcal0.4g0.9g1.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.3g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g8.1g30kcal1.1g5.9g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sinappi 1.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g445kcal38.6g17.8g24g1.2g
Valittu annoskoko168g223kcal19.3g8.9g12g0.6g
Annoskoko puolitettuna84g111kcal9.7g4.5g6g0.3g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.3g7.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157