Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%333g200kcal4g9.3g16.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen83g28kcal2.7g4.1g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g81g300kcal11.3g58.7g2g3.3g
Sipuli (kuorittu)166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha832g1381kcal158.1g0g83.2g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Sinappi 17g22kcal0.7g2.3g1g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 25g19kcal1.1g3.2g0g0.2g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 17g13kcal0.7g2.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g4449kcal387.2g180.8g241.2g13.6g
Valittu annoskoko1680g2225kcal193.6g90.4g120.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna840g1112kcal96.8g45.2g60.3g3.4g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157