Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g24g90kcal3.4g17.7g0.6g1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 7.5g5.7kcal0.3g1g0g0.1g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5g3.8kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g1337kcal116g54.4g72.4g4g
Valittu annoskoko505g669kcal58g27.2g36.2g2g
Annoskoko puolitettuna252g334kcal29g13.6g18.1g1g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157