Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%166g100kcal2g4.7g8.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g41g150kcal5.6g29.4g1g1.7g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha416g691kcal79g0g41.6g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Sinappi 8.3g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.6g0g0.1g
Soijakastike 13g7.5kcal0.6g1.2g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 8.3g6.3kcal0.4g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2224kcal193.8g90.6g120.8g6.8g
Valittu annoskoko840g1112kcal96.9g45.3g60.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna420g556kcal48.5g22.7g30.2g1.7g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157