Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta47g126kcal3.5g22.8g2.3g2.3g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g27g100kcal3.8g19.6g0.7g1.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%166g100kcal5.3g11.8g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha416g690kcal79g0g41.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g187g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Basilika, tuore83g33kcal2.6g4.2g0.7g3.2g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g83g283kcal20.8g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g2871kcal243.6g131.2g152.8g18.4g
Valittu annoskoko1055g1435kcal121.8g65.6g76.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna528g718kcal60.9g32.8g38.2g4.6g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159