Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta56g151kcal4.2g27.4g2.8g2.8g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g32g120kcal4.5g23.5g0.8g1.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200g120kcal6.4g14.2g4g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha499g828kcal94.8g0g49.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Basilika, tuore100g40kcal3.1g5g0.8g3.9g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g100g339kcal25g0g26.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g3444kcal292.4g157.6g183g22.2g
Valittu annoskoko1266g1722kcal146.2g78.8g91.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna633g861kcal73.1g39.4g45.8g5.6g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159