Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta65g176kcal4.9g32g3.3g3.3g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g38g140kcal5.3g27.4g0.9g1.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%233g140kcal7.5g16.5g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha582g966kcal110.6g0g58.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g262g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Basilika, tuore116g47kcal3.6g5.8g0.9g4.5g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g116g396kcal29.1g0g31.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g4019kcal341.2g183.8g213.6g26.2g
Valittu annoskoko1477g2009kcal170.6g91.9g106.8g13.1g
Annoskoko puolitettuna739g1005kcal85.3g46g53.4g6.6g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159