Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta75g201kcal5.6g36.5g3.7g3.7g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g43g160kcal6g31.4g1.1g1.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%266g160kcal8.5g18.9g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha665g1105kcal126.4g0g66.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g299g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Basilika, tuore133g53kcal4.1g6.7g1.1g5.2g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g133g452kcal33.3g0g35.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3376g4592kcal389.6g210.2g244g29.8g
Valittu annoskoko1688g2296kcal194.8g105.1g122g14.9g
Annoskoko puolitettuna844g1148kcal97.4g52.6g61g7.5g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159