Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta9g25kcal0.7g4.6g0.5g0.5g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g5.4g20kcal0.8g3.9g0.1g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%33g20kcal1.1g2.4g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Basilika, tuore17g6.7kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g17g57kcal4.2g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g575kcal48.8g26.2g30.4g3.6g
Valittu annoskoko211g287kcal24.4g13.1g15.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna106g144kcal12.2g6.6g7.6g0.9g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159