Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta93g252kcal7g45.6g4.7g4.7g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g54g200kcal7.5g39.2g1.4g2.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%333g200kcal10.6g23.6g6.7g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha832g1381kcal158g0g83.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g374g76kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Basilika, tuore166g67kcal5.2g8.3g1.3g6.5g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g166g566kcal41.6g0g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g5741kcal487g262.4g305.4g37.2g
Valittu annoskoko2110g2870kcal243.5g131.2g152.7g18.6g
Annoskoko puolitettuna1055g1435kcal121.8g65.6g76.4g9.3g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159