Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta112g302kcal8.4g54.9g5.6g5.6g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g65g241kcal9g47.1g1.6g2.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%400g240kcal12.8g28.4g8g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Basilika, tuore200g80kcal6.2g10g1.6g7.8g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g200g680kcal50g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5074g6902kcal585.8g315.6g367g44.8g
Valittu annoskoko2537g3451kcal292.9g157.8g183.5g22.4g
Annoskoko puolitettuna1269g1726kcal146.5g78.9g91.8g11.2g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159