Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta19g50kcal1.4g9.1g0.9g0.9g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g11g40kcal1.5g7.8g0.3g0.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%67g40kcal2.1g4.7g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha166g276kcal31.6g0g16.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Basilika, tuore33g13kcal1g1.7g0.3g1.3g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g33g113kcal8.3g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g1148kcal97.2g52.4g61g7.2g
Valittu annoskoko422g574kcal48.6g26.2g30.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna211g287kcal24.3g13.1g15.3g1.8g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159