Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta37g101kcal2.8g18.3g1.9g1.9g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g22g80kcal3g15.7g0.5g0.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%133g80kcal4.3g9.4g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g552kcal63.2g0g33.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Basilika, tuore67g27kcal2.1g3.3g0.5g2.6g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g67g226kcal16.6g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g2296kcal195g105g122.2g15g
Valittu annoskoko844g1148kcal97.5g52.5g61.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna422g574kcal48.8g26.3g30.6g3.8g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159