Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta600g900kcal120g0g48g0.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Ketsuppi, meira18g13kcal0.3g2.9g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2777g2183kcal250.4g39.2g116.6g4.2g
Valittu annoskoko1389g1091kcal125.2g19.6g58.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna694g546kcal62.6g9.8g29.2g1.1g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160