Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 402g102kcal2g16.9g0.8g7.6g
Nauris 297g82kcal3g12.5g0.9g5.6g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 612g111kcal3.4g15.3g2.4g4.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 105g314kcal18.9g1.3g26.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu262g330kcal28.8g0.8g23.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.5g30.6g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3654g2232kcal124g164.8g109.2g41.6g
Valittu annoskoko1827g1116kcal62g82.4g54.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna914g558kcal31g41.2g27.3g10.4g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713