Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 460g116kcal2.3g19.3g0.9g8.7g
Nauris 340g93kcal3.4g14.3g1g6.5g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 120g359kcal21.6g1.4g30g0g
Kananmuna kuorineen punnittu300g378kcal33g0.9g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4180g2553kcal141.8g188.4g125g47.6g
Valittu annoskoko2090g1277kcal70.9g94.2g62.5g23.8g
Annoskoko puolitettuna1045g638kcal35.5g47.1g31.3g11.9g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713