Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 517g131kcal2.6g21.7g1g9.8g
Nauris 382g105kcal3.8g16g1.1g7.3g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 787g142kcal4.4g19.7g3.1g5.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 135g403kcal24.3g1.6g33.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu337g425kcal37.1g1g30.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.3g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4698g2870kcal159.4g211.6g140.4g53.8g
Valittu annoskoko2349g1435kcal79.7g105.8g70.2g26.9g
Annoskoko puolitettuna1175g717kcal39.9g52.9g35.1g13.5g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713