Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 57g15kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Nauris 43g12kcal0.4g1.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 87g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 15g45kcal2.7g0.2g3.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g319kcal17.6g23.6g15.4g6g
Valittu annoskoko261g159kcal8.8g11.8g7.7g3g
Annoskoko puolitettuna131g80kcal4.4g5.9g3.9g1.5g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713