Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 574g145kcal2.9g24.1g1.1g10.9g
Nauris 425g116kcal4.2g17.8g1.3g8.1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 874g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 150g448kcal27g1.8g37.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu375g472kcal41.2g1.1g33.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g214kcal6.4g43.7g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g3189kcal177g235.2g156.2g59.6g
Valittu annoskoko2610g1594kcal88.5g117.6g78.1g29.8g
Annoskoko puolitettuna1305g797kcal44.3g58.8g39.1g14.9g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713